« Takaisin

Husqvarna Rider 214TC Limited edition 

Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen moottori ja 94 cm leveä Combi-leikkuulaite, jonka BioClip®- ja taaksepuhallustoiminnot takaavat erinomaisen leikkuutuloksen. Takarunko-ohjauksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat loistavat, ja eteen asennettu leikkuulaite jättää leikattavan alueen hyvin näkyviin. Poljinohjattava hydrostaattinen voimansiirto, helppokäyttöiset hallintalaitteet ja automaattinen terien kytkentä varmistavat parhaat käyttöominaisuudet. Leikkuulaite on helppo kääntää huoltoasentoon puhdistamista ja huoltotoimia varten. Erilaisten lisälaitteiden, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä ja levitin, ansiosta Rider on monipuolinen kone ympärivuotiseen käyttöön. 

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton 
Nettoteho/esiasetettu rpm: 9.9 kW 
Leikkuumenetelmä: BioClip®/Taaksepuhallus 
Leikkuuleveys: 94 cm

Kysy edullista rahoitusta! Jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa!
Hinta:4 290.00 €4 790.00 €

Suosittelemme myös

Husqvarna TC 342

tc_342.jpg&width=280&height=500
TC 342 on korkealuokkainen puutarhatraktori usein tehtäviin suurten alueiden ympärivuotisiin hoitotöihin. Suuren kapasiteetin ja integroidun ruohonkerääjäan ansiosta traktori soveltuu vaativalle käyttäjälle ja laajojen nurmialueiden hoitamiseen. Tehokkaassa Husqvarna Endurance -sarjan moottorissa on..
Hinta: 5 220.00 €

Husqvarna TS 38

husqvarna_ts38_ajettava_ruohonleikkuri.jpg&width=280&height=500
Uusittu malli kaudelle 2015

Sivullepuhaltavassa ruohonleikkurissa on tyylikäs muotoilu ja erinomainen ergonomia. Voimanlähteenä on tehokas Briggs & Stratton Powerbuilt -moottori. Mukava ja luotettava manuaalinen vaihteisto. Voidaan käyttää yhdessä esimerkiksi ruohonkerääjän tai  BioClip®-sulkulevyn..
Hinta: 1 850.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »