« Takaisin

Stihl MS 201 C-M MoottorisahaNYT on tehoa ku vanhassa ms200:ssa!

Elektroniikkaa täydelliseen käynnistykseen: STIHL MS 201 nyt M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella.

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu moottorisaha STIHLin valikoimassa on nyt saatavilla M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella, STIHL MS 201 C-M. Tämä kehitys edellisistä malleista tuo käyttäjälle suuren määrän helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Lyhesti, MS 201 C-M reagoi entistäkin paremmin ja voimakkaammin heti käynnistyshetkestä alkaen. Tämä johtuu siitä, että M-Tronic säätelee automaattisesti optimaalisen sytytyshetken ja polttoaineen annostelun käyttöolosuhteiden mukaan. Sahassa on ainoastaan yksi käynnistysasento sekä kylmän että lämpimän sahan käynnistämiseen. Jopa kylmäkäynnistettäessä moottori käynnistyy ainoastaan muutamalla vedolla ja kiihtyy heti tasaisesti.

Kysy lisää, myynti@pyoraosa.fi !

Hinta:699.00 €899.00 €

Suosittelemme myös

Suomi 465 cc pulpettivene

suomi_465cc.jpg&width=280&height=500
Rahoitustarjous vain meiltä: Jopa 60kk maksuaikaa 0% korolla!
Suomi 465 CC / SC moottorivene, joista CC malli on keskipulpetilla, ja SC mallissa ohjauspulpetti on sijoitettu veneen oikeaan laitaan. Suomi 465 veneessä on reilusti vapaata turkkipintaa esimerkiksi kalastusta ajatellen, ja suurelta keulatuhdolta..
Hinta: 6 995.00 €

Tunturi eMAX Sähköfätti

tunturi-emax_sahkofatti.jpg&width=280&height=500
Fatbiken kyky mennä mihin vain yhdistettynä Shimanon erityisesti maastoajoon suunniteltuun moottoriin tekevät eMaxista käsittämättömän hauskan pyörän ajaa, aivan missä ja milloin tahansa. 

Meiltä myös korottomat rahoitukset sähkpyöriin! Tällekkin vain noin 55 €/kk. eMAX ja eMAX Front suspension..
Hinta: 2 999.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »